oturum aç
Kayıt olmak
Anonim
5 ay önce
If you "Deregister" (Delete) an AMI, what happens to its "Snapshot" (the actual data)?
A) The Snapshot is also deleted automatically.
B) The Snapshot is not deleted; you must delete it manually
Sign in to post your answer to this question.
oturum aç
Kayıt olmak
Sormak, cevaplamak, paylaşmak, beğenmek ve oy vermek için lütfen giriş yapın.
Akım
Terimi için sonuç bulunamadı.