Logo
  • oturum aç
  • Kayıt olmak

Anonim 8 ay önce

You have an existing S3 bucket with versioning disabled, and you turn versioning on today. What happens to the objects that were already in the bucket before versioning was enabled?

Sign in to post your answer to this question. oturum aç Kayıt olmak
Sormak, cevaplamak, paylaşmak, beğenmek ve oy vermek için lütfen giriş yapın.
Akım
Terimi için sonuç bulunamadı.
  • şartlar
  • Gizlilik Politikası

Telif hakkı © 2026 Ekasquest - Cloud Computing, DevOps & Tech Q&A Community. Tüm hakları Saklıdır.

  • Ekasquest - Cloud Computing, DevOps & Tech Q&A Community mevcut

    EnglishEnglishDutchDutchGermanGermanSpanishSpanish
    ArabicArabicFrenchFrenchRussianRussianTurkishTurkish
  • şartlar
  • Gizlilik Politikası

Telif hakkı © 2026 Ekasquest - Cloud Computing, DevOps & Tech Q&A Community. Tüm hakları Saklıdır.

  • Ekasquest - Cloud Computing, DevOps & Tech Q&A Community mevcut

    EnglishEnglishDutchDutchGermanGermanSpanishSpanish
    ArabicArabicFrenchFrenchRussianRussianTurkishTurkish