Home
Trending
Search
oturum aç
Kayıt olmak
Karthikeyan Manickam
1 yıl önce
597. If you delete a resource group, all the resources in the resource group will be deleted.
A. Yes
B. No
Sign in to post your answer to this question.
oturum aç
Kayıt olmak
Sormak, cevaplamak, paylaşmak, beğenmek ve oy vermek için lütfen giriş yapın.
Akım
Terimi için sonuç bulunamadı.