Home
Trending
Search
oturum aç
Kayıt olmak
Shyam Chakravarthy
2 ay önce
If someone accidentally clicks Terminate instead of Stop, is that server gone forever or is there a trash bin or backup to undo it?
Sign in to post your answer to this question.
oturum aç
Kayıt olmak
Sormak, cevaplamak, paylaşmak, beğenmek ve oy vermek için lütfen giriş yapın.
Akım
Terimi için sonuç bulunamadı.