Home
Trending
Search
oturum aç
Kayıt olmak
Anonim
1 yıl önce
08-09-2025:Q.no 3.can the user delete one role if he has the delete access,at the same time the role is used by some other user.what happens?
Sign in to post your answer to this question.
oturum aç
Kayıt olmak
Sormak, cevaplamak, paylaşmak, beğenmek ve oy vermek için lütfen giriş yapın.
Akım
Terimi için sonuç bulunamadı.